werving en selectie

Veel organisaties en websites richten zich speciaal op het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers met een beperking. Maak hier gebruik van bij uw zoektocht naar gemotiveerd personeel.

Gekwalificeerde, Gepassioneerde en Gedreven krachten
De meeste Wajongers zijn allesbehalve arbeidsongeschikt. Ze zijn doorgaans meer gedreven en gemotiveerd dan wie dan ook. Daarom heten ze nu G-krachten op G-krachten.nl.G-krachten zijn Gekwalificeerd, Gepassioneerd en Gedreven. En dat inspireert organisaties en hun werknemers. Het doel van deze site is om zoveel mogelijk G-krachten en werkgevers in Nederland bij elkaar te brengen.

Financieel-administratieve en ICT talenten
U wilt uitstekende kandidaten voor financieel-administratieve functies en banen in de ICT. U zoekt gemotiveerde en loyale medewerkers. Onbegrensd Talent kent ze, leidt ze voor u op en begeleidt hen op de werkplek. Blijvend Talent.

Gemotiveerde werknemers in de aanbieding
Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? En werkt u graag mee aan een succesvolle rentree op de arbeidsmarkt? Kijk dan op Uwnieuwemedewerker.nl. Alle kandidaten hebben als gemeenschappelijke factor dat ze op zoek zijn naar de juiste plek, waar ze hun talenten kunnen benutten en waar zij de juiste persoon op de juiste plaats zijn.

Wijzer werken
Wijzer Werken vormt de brug tussen de student of pas afgestudeerde hbo'er of academicus met een handicap en het bedrijfsleven. De behoeften van beide partijen vormen het uitgangspunt, zodat aan beide kanten gewerkt wordt. Kijk op Wijzer Werken.

Werknemers werven in de bouw
Komindebouw.nl is een bouwportal waarop u uw bouwbedrijf kunt presenteren en waar u werknemers kunt vinden.U kunt teksten, foto's, brochures en filmpjes binnen uw eigen siteruimte plaatsen. En u kunt een directe link maken naar uw eigen bedrijfssite.

Personeel via re-integratie
Neemt u een gemotiveerde re-integratiekandidaat in dienst, dan kunt u profiteren van subsidies en interessante regelingen. Bekijk het kandidatenoverzicht op Re-integratie Kiezen.

Vacature melden bij UWV
Heeft u een vacature voor een werknemer met een ziekte of handicap? Geef dit dan door aan het UWV met het formulier Vacature melden bij het UWV. Het UWV zorgt ervoor dat u in contact komt met kandidaten die voldoen aan het gewenste profiel.

job carving

Veel bedrijven stellen te veel werkzaamheden uit of laten klussen liggen. Het bundelen van eenvoudige taken in een nieuwe functie levert werkgelegenheid op. TNS NIPO Consult