projecten

CrossOver ontsluit kennis op verschillende manieren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste CrossOver projecten speciaal bedoeld voor werkgevers.

cao en Wajong CrossOver brengt cao-afspraken Wajong in kaart en vraagt u, als werkgever, wat u nodig hebt om deze afspraken uit te voeren. Bovendien bieden we u onder meer interessante en relevante informatie en praktijkvoorbeelden over het dienst nemen én houden van Wajongers.

wajongwijzer Waar vind ik een Wajonger? Wat zijn de voordelen? Hoe creëer ik een passende functie? Een greep uit de vragen van werkgevers over Wajongers. De antwoorden op deze vragen zijn te vinden Wajongwijzer.nl.

jobcoach XXL CrossOver wil het fenomeen ‘jobcoach’ inzichtelijk maken voor u als werkgever. Aan de hand van ervaringen van beleidsmakers, uitvoerders, dienstverleners, jongeren met een beperking en hun ouders hebben we inzicht gekregen in de dagelijkse praktijk.

 

financiering

Op het moment dat u mensen gaat werven voor een openstaande vacature, kunt u te maken krijgen met een sollicitant met een beperking. Het kan ook zijn dat u al in contact bent met een werknemer met een arbeidshandicap. Het is dan handig om van te voren te weten welke financiële mogelijkheden er voor u zijn>

begeleiding en ondersteuning

De richtlijn is: gewoon waar het kan, speciaal waar het moet. Ook al is werken met een jonggehandicapte voor u onbekend terrein, zorg voor voldoende plezier en ga zo gewoon mogelijk om met de werknemer. >