CrossOvernieuws

Prijs voor werkgevers die kansen bieden

Werkgeversvereniging AWVN reikt meerdere prijzen uit aan organisaties die succesvol kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking: de AWVN-trofee Inclusief werkgeven. Alle Nederlandse werkgevers kunnen voor de prijzen in aanmerking komen.

Werkgeversvereniging AWVN beloont organisaties die zich onderscheiden op het vlak van goed werkgeverschap. AWVN reikt daartoe jaarlijks een trofee uit. Dit jaar is het thema Inclusief werkgeven. Daarom zijn we voor de AWVN-trofee Inclusief werkgeven op zoek naar bedrijven die succesvol kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking.

Vele werkgevers zoeken al naar mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking (bijvoorbeeld Wajongeren, WWB’ers) aan het werk of aan een werkervaringsplek te helpen. Inclusief werkgeven noemen we dit. Die bedrijven hebben heel verschillende redenen om inclusiever te willen worden: de gemaakte afspraken uit het Sociaal akkoord nakomen, is er één van. Andere redenen zijn bijvoorbeeld vergroten van innovatiekracht en marktaandeel, maken van een efficiëntieslag in de werkprocessen, voorblijven van krapte op de arbeidsmarkt, invulling van de maatschappelijke betrokkenheid, invulling geven aan de Participatiewet of aan al gemaakte cao-afspraken.

Lees meer over voorwaarden en aanmelding

buitenland

Eindelijk een mooie, activerende site voor werkgevers. Stuur een e-card of bekijk de 'Field Guide'! Thinkbeyondthelabel