CrossOvernieuws

Eerste AWVN-trofee Inclusief werkgeven uitgereikt

Liander heeft met het leerwerkprogramma step2work de eerste AWVN-trofee Inclusief werkgeven gewonnen, zo is bekend geworden in Werkgeven. Werkgeven is het vakblad van AWVN. AWVN beloont nóg drie organisaties dit jaar.

Sinds 2006 zorgt netwerkbeheerder Liander ervoor dat personen met een afstand tot de arbeidsmarkt de aansluiting met werk (weer) weten te vinden. Inmiddels hebben ruim 600 mensen, van Wajongers tot 50-plussers, aan het programma deelgenomen. “De trofee geeft erkenning voor ons werk”,  zegt Pierre Bulkens, manager van het programma. HRM-directeur Maurits Derksen voegt toe: “We zijn er heel erg blij mee, maar waren net zo blij geweest als een ander de trofee had gewonnen. Dat zou betekenen dat weer een bedrijf snapt dat niet iedere verdienste als voordeel de eigen kant op hoeft te rollen.”

Organisaties die ook kans denken te maken op het winnen van de trofee, kunnen zich nog melden. AWVN reikt namelijk nóg drie prijzen uit dit jaar! De aanmeldtermijn sluit na maandag 3 november.

Bron: AWVN

buitenland

Eindelijk een mooie, activerende site voor werkgevers. Stuur een e-card of bekijk de 'Field Guide'! Thinkbeyondthelabel