CrossOver TV

CrossOver TV is het nieuw online communicatiekanaal waarmee kennis- en innovatiecentrum CrossOver informeert, inspireert, bevraagt en confronteert. Het doel? Bijdragen aan de cultuuromslag die nodig is om jongeren met een beperking serieuze kansen te bieden op maximale economische zelfstandigheid.

CrossOverTV biedt een verzameling korte web-tv-uitzendingen over een breed scala van onderwerpen. In verschillende afleveringen (nu 4 van de 7 online) komen de domeinen rond jongeren met een beperking aan bod: van de thuissituatie van de jongeren zelf en werkgevers die de route willen weten naar het vinden van een geschikte Wajonger tot aan beleidsmakers die de toekomst voorspellen.

De uitzendingen zijn gebaseerd op de inzichten, de onderzoeksresultaten, producten en ervaringen vanuit specifieke projecten die CrossOver gedurende haar zes jaar durende opdracht heeft geïnitieerd. Het gaat dan met name om projecten die een rol spelen in de cultuuromslag op weg naar meer economische zelfstandigheid van jongeren met een beperking. Want dat, economische zelfstandigheid naar vermogen voor jongeren met een beperking, was, is en blijft de focus van alle activiteiten van CrossOver.

Die focus laat CrossOver graag letterlijk en figuurlijk zien via het eigen tv kanaal. CrossOver tv is ook te zien op You Tube en mogelijke andere internetplatforms. Dat waarborgt dat de uitzendingen die CrossOverTV vanaf september als slotakkoord online zet, ook na de uiterste houdbaarheidsdatum van onze organisatie toegankelijk blijven. CrossOver houdt namelijk op te bestaan. En toch ook weer niet. CrossOver goes on...